Hoofd : Bestandsextensies : .oggu Het dossier

.oggu Bestandsextensie

Bestandstype Origin Unicode Graph File

Ontwikkelaar OriginLab
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.OGGU optienummer

Een OGGU-bestand bevat een grafiek gemaakt door Origin 2018 en later, een applicatie voor gegevensanalyse en grafische weergave die wordt gebruikt door wetenschappers en technici in verschillende gebieden over de hele wereld. Het slaat een grafiek op die is gegenereerd uit geïmporteerde gegevens, zoals een kolom, staaf, cirkel, lijn, symbool, waterval, 3D, polaire of statistische grafiek. OGG-bestanden slaan ook metagegevens op over de grafiek, zoals de titel en kleuren.

Meer informatie

OGGU-bestanden hebben .OGG bestanden vervangen, die werden gebruikt om werkmappen op te slaan in Origin vóór de 2018-versie. OGGU-bestanden worden opgeslagen in een Unicode-indeling met prestatievoordelen ten opzichte van het oudere OGG-bestandsformaat.

U kunt OGGU-bestanden openen met Origin and Origin Viewer. Origin is alleen beschikbaar voor Windows en is het primaire programma dat wordt gebruikt om OGGU-bestanden te maken, openen en bewerken. Wanneer geopend in Origin verschijnt de grafiek als een venster in een open project ( .OPJU of .OPJ bestand). Origin Viewer wordt ook vaak gebruikt omdat het een gratis alternatief is voor Origin en kan worden gebruikt in Windows en macOS.

Als u een OGGU-bestand in Origin wilt openen, selecteert u Bestand → Openen ... en selecteert u de optie "Origin Window .oggu "bestandstype, navigeer naar de locatie van het OGGU-bestand en klik op Openen.

U kunt Origin-grafieken opslaan als sjablonen om de instellingen te behouden die u wilt gebruiken met andere grafieken die u maakt. Selecteer hiervoor Bestand → Sjabloon opslaan als ... en Origin maakt een .OTPU -bestand om de sjabloon op te slaan.

Programma's die openen OGGU bestanden

Over OGGU bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .oggu is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Origin Unicode Graph File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.