Hoofd : Bestandsextensies : .oci Het dossier

.oci Bestandsextensie

Bestandstype openCanvas Image

Ontwikkelaar Portalgraphics
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.OCI optienummer

Afbeelding gemaakt door openCanvas, een tekenprogramma dat beroerte-evenementen registreert, zodat afbeeldingen automatisch opnieuw getekend kunnen worden; slaat een bitmapafbeelding op die is gemaakt in de software en gebruikt een eigen indeling; vaak gebruikt voor anime en andere soorten digitale kunst.

Meer informatie

OPMERKING: U kunt de lijngebeurtenissen registreren die worden gebruikt om een OCI-afbeelding te tekenen en ze af te spelen in de software. openCanvas opgeslagen gebeurtenisbestanden gebruiken de .OC3 , .OC4 en .OC5 extensies, waarbij het nummer voor de versie van de software is.

Programma's die openen OCI bestanden

Over OCI bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .oci is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype openCanvas Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.