Hoofd : Bestandsextensies : .dv-avi Het dossier

.dv-avi Bestandsextensie

Bestandstype Microsoft DV-AVI Video File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.DV-AVI optienummer

Videobestandsindeling gemaakt door Microsoft om digitale video te verwerken in .AVI bestanden; slaat DV-video op vanaf een digitale camcorder in een AVI-bestandscontainer; kan een van de twee soorten zijn: Type-1: AVI-bestand met één DV-gegevensstroom; winkels gecombineerd, of "muxed," audio en DV-video in een enkele geïnterleaved stream. Type-2: AVI-bestanden met DV-video- en DV-audiostreams; scheidt de verweven gegevens in afzonderlijke stromen. DV-AVI-bestanden kunnen met verschillende videoprogramma's worden afgespeeld.

Programma's die openen DV-AVI bestanden
Windows
CyberLink PowerDirector
Microsoft Windows Movie Maker
DVMP Pro

Over DV-AVI bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dv-avi is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Microsoft DV-AVI Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.