Hoofd : Bestandsextensies : .mswmm Het dossier

.mswmm Bestandsextensie

Bestandstype Windows Movie Maker Project

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.MSWMM optienummer

Een MSWMM-bestand is een film gemaakt met Windows Movie Maker. Het bevat een project met de filmtijdlijn, overgangen en verwijzingen naar videoclips, audiobestanden en stilstaande beelden die door de film worden gebruikt.

Meer informatie

Windows Movie Maker biedt de gebruiker de mogelijkheid om inhoud te combineren en te bewerken die is opgeslagen in een MSWMM-bestand. Nadat de film is voltooid, kan deze worden geëxporteerd in een standaardvideostructuur of worden gebrand op een dvd.

U kunt een MSWMM-bestand converteren naar een .WMV -bestand, een veelvoorkomend formaat met behulp van Window MovieMaker:

U kunt ook MSWMM-bestanden converteren met Wondershare Video Converter. Met dit programma kunt u het project converteren naar meer populaire indelingen, zoals .MP4 , .AVI , .FLV , .MOV , .DVD , .VOB , an .MPG .

Programma's die openen MSWMM bestanden

Over MSWMM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .mswmm is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Windows Movie Maker Project beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.