Hoofd : Bestandsextensies : .rmp Het dossier

.rmp Bestandsextensie

Bestandstype1 Magellan Raster Map File

Ontwikkelaar Magellan
Categorie GIS-bestanden
Formaat Binary

Wat is RMP file?

GIS-bestand gebruikt door Magellan Triton GPS-apparaten; slaat een rasterkaart op, wat een gewone bitmapafbeelding is die soms van papier is gescand; slaat ook metadata op voor locatie-informatie, zodat de kaart wordt gekalibreerd naar echte wereldcoördinaten.

Meer informatie

Aangepaste RMP-kaarten kunnen worden gemaakt met Triton RMP Maker of RMP Creator.

OPMERKING: RMP-bestanden kunnen worden geconverteerd naar andere indelingen met Mobile Atlas Creator.

Programma's die openen RMP bestanden

Bestandstype2 RealPlayer Metadata Package File

Ontwikkelaar RealNetworks
Categorie Videobestanden
Formaat XML

.RMP optienummer2

afspeellijstbestand dat voornamelijk wordt gebruikt door RealPlayer, een toepassing voor het afspelen van multimedia; slaat een muziekafspeellijst op met behulp van XML-opmaak; vaak gebruikt voor het delen van afspeellijsten met anderen via internet; ook gebruikt door muziekdistributeurs bij het publiceren van muziekinformatie.

Meer informatie

RMP-bestanden bevatten externe serverinformatie waar multimediabestanden kunnen worden gedownload of gestreamd. Ze slaan ook metadata op voor afzonderlijke tracks, zoals de titel, het album, de artiest, het genre, de bestandsnaam, de grootte, het formaat en de kwaliteit.

OPMERKING: Van RMP-bestanden is bekend dat ze exploits op computersystemen mogelijk maken. wees voorzichtig bij het openen.

Programma's die openen RMP bestanden
Windows
RealNetworks RealPlayer Cloud
Android
RealNetworks RealPlayer Cloud
Macintosh
RealNetworks RealPlayer Cloud
iOS
RealNetworks RealPlayer Cloud

Over RMP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .rmp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype RealPlayer Metadata Package File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.