Hoofd : Bestandsextensies : .mdp Het dossier

.mdp Bestandsextensie

Bestandstype1 MediBang Paint Pro Image

Ontwikkelaar MediBang
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

Wat is MDP file?

Een MDP-bestand is een afbeelding gemaakt door MediBang Paint Pro, een gratis applicatie om te schilderen en komisch te maken voor Windows, macOS, Android en iOS. Het is het oorspronkelijke formaat dat wordt gebruikt om afbeeldingen op te slaan in MediBang Paint Pro. In MDP-bestanden worden een of meer lagen opgeslagen, waaronder annotaties, stencils, maskers en andere vormen.

Meer informatie

MDP-bestand geopend in MediBang Paint Pro 21

Het MDP-bestand is het primaire bestandstype dat is gekoppeld aan MediBang Paint Pro. Het formaat wordt alleen ondersteund door MediBang Paint Pro, maar kan worden geëxporteerd naar meer populaire indelingen, zoals .PNG , .JPG , .BMP , .TIFF , .WEBP en .PSD .

U kunt een MDP-bestand maken in MediBang Paint Pro door Bestand → Nieuw ... te selecteren en vervolgens Bestand → Opslaan of Opslaan als ... te selecteren en de "MediBang Paint Pro" -indeling te selecteren. U kunt een MDP-bestand openen in MediBang Paint Pro door Bestand → Openen ... te selecteren en het MDP-bestand te kiezen.

Programma's die openen MDP bestanden

Bestandstype2 FireAlpaca Image

Ontwikkelaar PGN Inc.
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.MDP optienummer2

Een MDP-bestand is een afbeeldingsbestand gemaakt door FireAlpaca, een gratis tekengereedschap voor Windows en macOS. Het is het oorspronkelijke formaat dat wordt gebruikt om afbeeldingen op te slaan in FireAlpaca, waaronder meerdere afbeeldingslagen, maskers, stencils, annotaties, filters en andere elementen.

Meer informatie

MDP-bestand geopend in FireAlpaca 2

Het MDP-bestand is het primaire bestandstype dat is gekoppeld aan FireAlpaca. Het wordt gebruikt om afbeeldingen op te slaan die kunnen worden gesloten en heropend door FireAlpaca voor verdere bewerking. Het formaat wordt echter niet breed ondersteund. Daarom kunt u, wanneer u klaar bent met het bewerken van uw afbeelding in het MDP-bestand, het bestand exporteren als .PNG , .JPG , .BMP of .PSD bestand.

U kunt een MDP maken bestand in FireAlpaca door Bestand → Nieuw ... te selecteren en vervolgens Bestand → Opslaan of Opslaan als ... te selecteren en de "FireAlpaca" -indeling te selecteren.  U kunt een MDP-bestand openen in FireAlpaca door Bestand → Openen ... te selecteren en het MDP-bestand te kiezen.

Programma's die openen MDP bestanden
Macintosh
FireAlpaca

Bestandstype3 Visual C++ 5 Workspace File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.MDP optienummer3

instellingenbestand gemaakt door Visual C ++ 5, een programma dat wordt gebruikt om Windows-programma's te ontwikkelen met behulp van de programmeertaal C ++; slaat de configuratie-instellingen van de werkruimte op; gebruikt voor het opslaan en laden van aangepaste werkruimtelay-outs.

Meer informatie

OPMERKING: Visual C ++ maakt deel uit van de Visual Studio-softwareontwikkelingstool van Microsoft.

Programma's die openen MDP bestanden
Windows
Microsoft Visual Studio

Over MDP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .mdp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Visual C++ 5 Workspace File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.