Hoofd : Bestandsextensies : .imovielibrary Het dossier

.imovielibrary Bestandsextensie

Bestandstype iMovie Library File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.IMOVIELIBRARY optienummer

Bibliotheekarchief gemaakt en gebruikt door iMovie 10 en hoger, een app voor videobewerking; bevat bestanden die deel uitmaken van de iMovie-bibliotheek van een gebruiker, waaronder gedateerde mappen met IMOVIEEVENT-bestanden en mediamappen met projectinhoud.

Meer informatie

Wanneer u de weergave "Bibliotheek" in iMovie selecteert, geeft de toepassing de informatie weer die wordt bewaard in het IMOVIELIBRARY-bestand. De iMovie-bibliotheek bestaat uit bibliotheken, waaronder video-evenementen en projecten. Het bibliotheekbestand bevat de inhoud van een project, waaronder .MOV video, .MP3 audio en .JPG afbeeldingsbestanden. Vanwege de media-inhoud kunnen IMOVIELIBRARY-bestanden snel groter worden. Het IMOVIELIBRARY-bestand bevindt zich in de map "Movies" van de gebruikersmap.

Programma's die openen IMOVIELIBRARY bestanden
Macintosh
Apple iMovie
iOS
Apple iMovie

Over IMOVIELIBRARY bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .imovielibrary is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype iMovie Library File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.