Hoofd : Bestandsextensies : .mb Het dossier

.mb Bestandsextensie

Bestandstype1 Maya Binary Project File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie 3D-beeldbestanden
Formaat Binary

Wat is MB file?

Projectbestand gemaakt met Maya, een 3D-modellerings- en animatieprogramma; bevat driedimensionale modellen, texturen, verlichtingseigenschappen en animatiegegevens; opgeslagen in een binair formaat in plaats van het ASCII-tekstformaat dat wordt gebruikt door Maya .MA -bestanden.

Meer informatie

Maya is oorspronkelijk ontwikkeld door Alias Wavefront. Het bedrijf is in 2006 overgenomen door Autodesk.

Programma's die openen MB bestanden
Windows
Autodesk Maya
Linux
Autodesk Maya
Macintosh
Autodesk Maya

Bestandstype2 Kodak EasyShare Data File

Ontwikkelaar Kodak
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.MB optienummer2

Bestand gegenereerd door Kodak EasyShare software voor het beheren en delen van digitale foto's; gebruikt bij het maken van een fotocatalogus; gebruikt altijd de naam ebsk.mb en wordt opgeslagen met een gerelateerd .MBB bestand genaamd ebsk.mb.

Meer informatie

Als u problemen ondervindt bij het laden van de EasyShare-software, kunt u het probleem soms oplossen door de fotocatalogus opnieuw te maken, waarvoor handmatige verwijdering van zowel ebsk.mbb als ebsk.mb-bestanden is vereist.

Programma's die openen MB bestanden
Macintosh
Kodak EasyShare

Over MB bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .mb is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Kodak EasyShare Data File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.