Hoofd : Bestandsextensies : .epf Het dossier

.epf Bestandsextensie

Bestandstype1 EAGLE Project

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie CAD-bestanden
Formaat N/A

Wat is EPF file?

Een EPF-bestand is een project gemaakt door EAGLE, een ontwerpprogramma voor printplaten (PCB's). Het bevat projectinformatie zoals versie en platform. EPF-bestanden bevatten verwijzingen naar kaarten ( .BRD bestand) en schema's ( .SCH bestand) die aan het project zijn gekoppeld.

Meer informatie

Als u een EPF-bestand wilt maken, selecteert u Bestand → Nieuw → Project en geeft u een naam aan het bestand, anders krijgt het de standaardnaam "New_Project". U kunt het bestand bekijken in het Configuratiescherm van de toepassing onder "Projecten", het zal zich in de map "Eagle" bevinden. U kunt het bestand ook bekijken in de map waarin het werd opgeslagen, waarschijnlijk in de map Documenten.

OPMERKING: Autodesk EAGLE was voorheen bekend als CadSoft EAGLE. De software is in 2016 overgenomen door Autodesk. EAGLE staat voor "Gemakkelijk toepasbare grafische lay-outeditor".

Programma's die openen EPF bestanden

Bestandstype2 Edgecam Educational Part File

Ontwikkelaar Planit Software
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.EPF optienummer2

Deelbestand gemaakt door Edgecam Student Edition, een educatieve versie van Edgecam die studenten opleidde voor het ontwerpen en vervaardigen van onderdelen; bevat een onderdeelontwerp, inclusief geometrie, toolpaths en andere onderdeeleigenschappen.

Meer informatie

OPMERKING: EPF-bestanden zijn het equivalent van de Student Edition van .PPF -bestanden. Ze kunnen niet worden gebruikt om NC (Numerical Control) machinecode te genereren. Ze kunnen ook niet worden opgeslagen als PPF-bestanden in de studenteneditie.

Programma's die openen EPF bestanden

Over EPF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .epf is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Edgecam Educational Part File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.