Hoofd : Bestandsextensies : .kth Het dossier

.kth Bestandsextensie

Bestandstype Keynote Theme

Ontwikkelaar Apple
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.KTH optienummer

Presentatiethema-bestand gebruikt door Keynote, een Apple iWork-programma dat wordt gebruikt om presentaties te maken; bevat de standaardafbeeldingen, lettertypen en lay-outinstellingen voor een presentatie; gebruikt voor het opslaan van presentatiesjablonen.

Meer informatie

Als u een Keynote-thema wilt openen, selecteert u Bestand → Thema kiezen ... in het toepassingsmenu of selecteert u een thema uit de themakiezer wanneer de toepassing start. U kunt aangepaste thema's opslaan door Bestand → Thema opslaan ... te selecteren.

Aangepaste KTH-themabestanden worden standaard opgeslagen in de volgende map: [gebruiker] / Bibliotheek / Application Support / iWork / Keynote / Thema's / .

Programma's die openen KTH bestanden
Macintosh
Apple Keynote

Over KTH bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .kth is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Keynote Theme beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.