Hoofd : Bestandsextensies : .fss Het dossier

.fss Bestandsextensie

Bestandstype Splitty Data Split File

Ontwikkelaar Basta Computing
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.FSS optienummer

Splitsen archiefbestand gemaakt door Splitty, een programma voor het splitsen en samenvoegen van bestanden; bevat een deel van het totale gedeelde archief; vereist een master split ( .FSM ) bestand om het bestand samen met de andere FSS-bestanden samen te voegen.

Meer informatie

FSS-bestanden worden benoemd met een index plus de extensie ".fss". Een gedeeld archief voor video.wmv zou bijvoorbeeld de bestandsnamen video.wmv_1.fss, video.wmv_2.fss, enzovoort hebben. Daarnaast zou het gesplitste archief een hoofdbestand hebben met de naam video.wmv_0.fsm.

OPMERKING: Splitty kan bestanden splitsen op basis van een maximale bestandsgrootte of een doelnummer van uitvoerbestanden.

Programma's die openen FSS bestanden
Windows
Basta Computing Splitty

Over FSS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .fss is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Splitty Data Split File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.