Hoofd : Bestandsextensies : .ivue Het dossier

.ivue Bestandsextensie

Bestandstype Live Picture IVUE Image

Ontwikkelaar HSC Software
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.IVUE optienummer

Rasterafbeelding gemaakt door Live Picture, een beeldbewerkingstoepassing voor Mac OS Classic die nu is beëindigd; maakt gebruik van het IVUE-formaat, een beeldindeling met meerdere resolutie die wordt gebruikt als basis voor FlashPix (% li_nk% bestanden).

Meer informatie

Bij het bewerken van een IVUE-afbeelding in Live Picture kunnen aanpassingslagen worden toegepast om subsecties van de afbeelding aan te passen. Hoewel de IVUE-afbeelding zelf niet is gewijzigd, worden de instructies voor de aanpassingen opgeslagen in FITS (Functional Interpolating Transformation System) of FPX-bestanden. Wanneer een gemanipuleerde IVUE-afbeelding gereed is voor uitvoer in Live Picture, worden de IVUE-afbeelding en FITS- of FPX-bestanden samen verwerkt en ingebouwd in een meer standaardformaat zoals .JPG , .TIFF of .PSD . Definitieve afbeeldingen kunnen worden gemaakt met berekeningen in 48-bit diepte en gedownsampled tot 24-bit diepte. Gelokaliseerde weergaven kunnen ook worden geselecteerd in Live Picture en als standaardafbeeldingsbestanden worden weergegeven.

OPMERKING: het IVUE-formaat wordt niet langer ondersteund. Live Picture was eerder beschikbaar voor Mac OS Classic en bood ook een Photoshop-invoegtoepassing voor het lezen van het IVUE-formaat. Live Picture concurreerde in de jaren 90 met Adobe Photoshop als een van de beste beeldbewerkers voor Mac.

Programma's die openen IVUE bestanden
Macintosh
Live Picture

Over IVUE bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ivue is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Live Picture IVUE Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.