Hoofd : Bestandsextensies : .skba Het dossier

.skba Bestandsextensie

Bestandstype SketchBook Pro Animation File

Ontwikkelaar Autodesk
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.SKBA optienummer

Animatie gemaakt door SketchBook Pro, een toepassing voor schetsen, tekenen en schilderen; bevat een flipbook-animatie, met lagen van de voor-, midden-, achtergrond- en achtergrondkleur met geïllustreerde inhoud; slaat ook animatie-presets, pixelafmetingen, afspeelframes per seconde en framenummers op.

Meer informatie

Als u een SKBA-flipboekanimatiebestand wilt maken, selecteert u Bestand → Nieuw flipboek, voegt u uw inhoud toe en slaat u het bestand op. U kunt uw animatie ook exporteren naar een reeks afbeeldingen of een enkele afbeelding om uw animatie te delen met een persoon die SketchBook niet gebruikt. Selecteer hier Exporteer flipboek → Alle frames of Exporteer flipboek → Huidige frame.

Programma's die openen SKBA bestanden

Over SKBA bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .skba is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype SketchBook Pro Animation File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.