Hoofd : Bestandsextensies : .imx Het dossier

.imx Bestandsextensie

Bestandstype iMindMap Map File

Ontwikkelaar ThinkBuzan
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat N/A

.IMX optienummer

Mapbestand gebruikt door iMindMap, een mind mapping-applicatie waarmee gebruikers hun ideeën kunnen ordenen; bevat een kaart van het centrale idee van de gebruiker, die takken, tekst, stroomdiagrammen en schetsen kan bevatten.

Meer informatie

Als u een IMX-bestand wilt maken, selecteert u Bestand → Nieuw of klikt u op "New Mind Map" nadat u de toepassing hebt geopend. Kies vervolgens het thema Centrale idee en selecteer Bestand → Opslaan of Opslaan als ... of klik op het pictogram van de diskette. Nadat het dialoogvenster is geopend, geeft u een naam aan het bestand, kiest u de opslaglocatie en klikt u op Opslaan.

OPMERKING: IMX-bestanden vervangen .IMM -bestanden, die worden gebruikt door versie 4 van iMindMap en eerder. IMX-bestanden zijn alleen compatibel met iMindMap 5 en hoger.

Programma's die openen IMX bestanden
Windows
ThinkBuzan iMindMap
Macintosh
ThinkBuzan iMindMap

Over IMX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .imx is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype iMindMap Map File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.