Hoofd : Bestandsextensies : .icpr Het dossier

.icpr Bestandsextensie

Bestandstype IconUtils Project File

Ontwikkelaar Aha-Soft
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.ICPR optienummer

Projectbestand gemaakt door IconUtils, een softwarepakket dat wordt gebruikt om Windows-pictogrammen te maken en te bewerken ( .ICO ); slaat bewerkte afbeeldingen op voor een pictogram, pictogrambibliotheek, cursor of cursorbibliotheek; gebruikt voor het opslaan van pictogrammen en cursors die kunnen worden gebruikt voor het stylen van het uiterlijk van de Windows-omgeving.

Meer informatie

Wanneer het bewerken is voltooid, kunt u IconUtils-projecten exporteren naar pictogrambestanden, cursorbestanden ( .CUR , .ANI ), pictogrambibliotheekbestanden ( .ICL ) of cursorbibliotheekbestanden ( .CL ) . Ze kunnen ook worden geëxporteerd naar verschillende standaard grafische bitmapafbeeldingen.

OPMERKING: ICPR-bestanden worden feitelijk opgeslagen door IconLover, een programma dat wordt meegeleverd met het IconUtils-softwarepakket. Andere Aha-Soft-toepassingen kunnen ook ICPR-bestanden opslaan, waaronder ArtIcons Pro.

Programma's die openen ICPR bestanden

Over ICPR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .icpr is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype IconUtils Project File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.