Hoofd : Bestandsextensies : .gfs Het dossier

.gfs Bestandsextensie

Bestandstype Glarysoft Split File

Ontwikkelaar Glarysoft
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.GFS optienummer

Splits bestand gemaakt door Glary Utilities, een Windows-hulpprogramma waarmee u uw computer kunt opschonen en ordenen; bevat een bestand dat is opgesplitst om kleinere bestanden te maken voor overdrachtdoeleinden; elk bestand is een kleiner deel van een geheel; kan alleen worden geopend door het samen met de andere delen samen te voegen via het Glary Utilities-programma.

Meer informatie

Wanneer een bestand wordt gesplitst, wordt de GFS-extensie toegevoegd aan het einde van het bestand. Als uw bestand example.txt is, zou example.txt.gfs de nieuwe bestandsnaam zijn zodra het gesplitst is.

Om een bestand te splitsen, klikt u op het tabblad "Advanced Tools" in het startscherm van Glary Utilities en klikt u op "Splitsen" bestanden "onder" Bestandsbeheer, "klik op Bladeren ..., ga naar uw bestand, klik op Openen, klik op Bladeren ... op de volgende regel, kies de opslaglocatie van het bestand, klik op OK, kies de maximale grootte voor elke GFS bestand dat u gaat maken en klik op Nu splitsen!.

Om lid te worden van een bestand, klikt u op het tabblad "Advanced Tools" in het startscherm van Glary Utilities, klikt u op "Splitsen" onder "Bestandsbeheer", selecteert u de Klik op het tabblad "Deelnemen aan bestand", klik op Bladeren ..., ga naar uw bestand, klik op Openen en klik op Bladeren. Kies in de volgende regel hieronder de locatie om het bestand te herstellen, klik op OK en klik op Nu aanmelden!

Programma's die openen GFS bestanden

Over GFS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .gfs is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Glarysoft Split File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.