Hoofd : Bestandsextensies : .art Het dossier

.art Bestandsextensie

Bestandstype1 ArtCAM Model

Ontwikkelaar Delcam
Categorie CAD-bestanden
Formaat N/A

Wat is ART file?

CAD-model gemaakt door ArtCAM, een CNC-programma (computer numerieke besturing) dat wordt gebruikt voor artistieke vormgeving en productie; slaat een 2D- of 3D-model op, evenals instructies voor een machine om het ontwerp te snijden of te graveren; gebruikt voor tekens, houtbewerking, graveren en sieraden.

Programma's die openen ART bestanden

Bestandstype2 BERNINA Embroidery File

Ontwikkelaar BERNINA
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.ART optienummer2

Borduurontwerp gemaakt met BERNINA-borduursoftware; bevat een ontwerp dat in een BERNINA naaimachine kan worden geladen en op een quilt, shirt of ander stuk stof kan worden gestikt.

Meer informatie

BERNINA ART-bestanden kunnen worden geopend en bewerkt met de borduursoftware die bij BERNINA naaimachines wordt meegeleverd. Ze kunnen ook worden geopend, bekeken en afgedrukt met BERNINA's gratis ArtLink-software.

OPMERKING: Er zijn verschillende versies van het ART-formaat en oudere versies van BERNINA-software openen mogelijk geen nieuwere versies van ART-bestanden.

Programma's die openen ART bestanden

Bestandstype3 AOL Compressed Image File

Ontwikkelaar AOL
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.ART optienummer3

Bitmapafbeeldingsbestand gecomprimeerd door America Online (AOL); opgeslagen in een eigen indeling die de meeste beeldweergaveprogramma's niet herkennen; kan binnen America Online worden geopend door "Bestand → Openen ..." te selecteren

Meer informatie

Als u een ART-bestand in een meer compatibele indeling wilt opslaan, opent u de afbeelding met AOL File Viewer, kiest u 'Opslaan als ...' en selecteert u een andere indeling.

Programma's die openen ART bestanden
Windows
ACD Systems ACDSee
Macintosh
AOL

Bestandstype4 Art Document

Ontwikkelaar N/A
Categorie Vector afbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.ART optienummer4

Afbeeldingsbestand dat mogelijk is gemaakt door verschillende tekenprogramma's; meestal een vectorafbeelding en gebruikt punten, hoekpunten en lijnen om de afbeelding weer te geven in plaats van punten zoals een bitmapafbeelding; ook gebruikt door verschillende clipart-programma's.

Programma's die openen ART bestanden
Windows
Adobe Illustrator
CorelDRAW
Canon Crayola
Macintosh
Adobe Illustrator
Canon Crayola

Bestandstype5 Artifacts Artifact File

Ontwikkelaar Versioned
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat XML

.ART optienummer5

Visual Studio-programmafoutbeschrijving gemaakt met Artifacts, een op bestanden gebaseerde bugtracker; opgeslagen als een "artefact" met een unieke ID en bevat een bugbeschrijving in een XML-indeling; kan worden gecategoriseerd en gefilterd door labels binnen Artefacts.

Programma's die openen ART bestanden
Windows
Versioned Artifacts

Over ART bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .art is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Artifacts Artifact File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.