Hoofd : Bestandsextensies : .fdr Het dossier

.fdr Bestandsextensie

Bestandstype1 Windows Error Report File

Ontwikkelaar Windows
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

Wat is FDR file?

Foutlogbestand gegenereerd door Microsoft-programma's zoals MSN of het Windows-besturingssysteem; standaard opgeslagen in de map \ WINDOWS \ TEMP; kan worden bekeken met een teksteditor, maar wordt voornamelijk gebruikt voor het opsporen van fouten en is niet bedoeld om handmatig te worden geopend.

Programma's die openen FDR bestanden

Bestandstype2 Final Draft Document

Ontwikkelaar Final Draft
Categorie Tekstbestanden
Formaat Binary

.FDR optienummer2

Film-, tv- of afspeelscript gemaakt met Final Draft-software voor schermscriptie; gebruikt voor het schrijven van filmscripts, tv-afleveringen en toneelstukken.

Meer informatie

OPMERKING: FDR-bestanden werden gebruikt door Final Draft-versie 5-7. Versie 8 gebruikt de .FDX extensie voor documenten.

Programma's die openen FDR bestanden
Windows
Final Draft
Macintosh
Final Draft

Over FDR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .fdr is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Final Draft Document beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.