Hoofd : Bestandsextensies : .n3r Het dossier

.n3r Bestandsextensie

Bestandstype Panasonic Security System Video File

Ontwikkelaar Panasonic
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.N3R optienummer

Een N3R-bestand is video die is gemaakt door een Panasonic-beveiligingssysteem, waaronder de versies WV-ASM200, WV-ASE201, WV-ASE202, WV-ASE203 en WV-ASE204. Het bevat video opgenomen door Panasonic beveiligingscamera's en gedownload met behulp van de beheersoftware voor beveiligingssystemen.

Meer informatie

Panasonic-beveiligingssystemen worden geleverd met beheersoftware om het systeem te besturen. Het meegeleverde programma wordt "Bedieningssoftware" genoemd en vereist uw gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen. Met het programma kunt u toegewezen camera's bedienen. U kunt afbeeldingen opslaan in de JPEG-indeling, afbeeldingen afdrukken en cameraweergaven kiezen.

U kunt ook video van de beveiligingscamera's downloaden met behulp van het programma "Besturingssoftware". De video wordt opgeslagen in het eigen N3R-formaat, dat kan worden afgespeeld met het programma "ND_Viewer" dat bij het beveiligingssysteem wordt geleverd. Met dit hulpprogramma kunt u ook de N3R-video converteren naar het .MP4 videoformaat, dat door een grotere hoeveelheid videospelers kan worden afgespeeld.

Programma's die openen N3R bestanden

Over N3R bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .n3r is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Panasonic Security System Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.