Hoofd : Bestandsextensies : .dnc Het dossier

.dnc Bestandsextensie

Bestandstype1 Windows Dancer File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

Wat is DNC file?

Bestand gebruikt door Windows Dancer, een ingebouwd programma voor Windows XP Media Center Edition 2005 gebruikt voor het animeren van levensechte driedimensionale dansers; bevat grafische afbeeldingen en animaties van 3D-dansers; kan worden gedownload in kleine, middelgrote of grote formaten.

Meer informatie

DNC-bestanden zijn beschikbaar voor Windows XP Media Center Edition 2005.

Programma's die openen DNC bestanden
Windows
Windows XP Media Center
Windows Dancer Download Utility

Bestandstype2 Dance Database File

Ontwikkelaar Markus Bader
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.DNC optienummer2

Bestand gebruikt door Dance, een programma dat gebruikers helpt danspasjes te leren; bevat een reeks stappen die visueel kunnen worden afgespeeld in trage of normale snelheden met behulp van Dance; kan worden gebruikt om aangepaste dansbewegingen te maken en te bewerken.

Programma's die openen DNC bestanden
Windows
DANCE

Over DNC bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .dnc is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Dance Database File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.