Hoofd : Bestandsextensies : .bok Het dossier

.bok Bestandsextensie

Bestandstype1 TestGen Testbank File

Ontwikkelaar Pearson Education
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

Wat is BOK file?

Gecomprimeerd "boek" met vragen voor het maken van tests met TestGen; gebruikt door leraren en andere educatieve instructeurs; vaak opgenomen op CD's die geleverd worden met studieboeken gepubliceerd door Pearson Education; kan ook van internet worden gedownload.

Programma's die openen BOK bestanden

Bestandstype2 ProStores Dynamic Web Page

Ontwikkelaar eBay
Categorie Web-bestanden
Formaat N/A

.BOK optienummer2

webpagina gemaakt door ProStores, een webgebaseerd e-commerceplatform dat wordt ondersteund door eBay; kan dynamische inhoud bevatten die is gegenereerd op basis van informatie die is opgeslagen in een ProStores-database.

Meer informatie

Voorbeelden van bestandsnamen die door ProStores-webpagina's worden gebruikt, zijn 'StoreFront.bok' en 'Cart.bok'. Ze kunnen ook worden gevolgd door een of meer parameters, zoals "Page.bok? File = test.htm."

Programma's die openen BOK bestanden
Windows
Edit with eBay ProStores
Macintosh
Edit with eBay ProStores

Over BOK bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .bok is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype ProStores Dynamic Web Page beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.