Hoofd : Bestandsextensies : .cshtml Het dossier

.cshtml Bestandsextensie

Bestandstype ASP.NET Razor Web Page

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Web-bestanden
Formaat Text

.CSHTML optienummer

C # ("C sharp") HTML-webpagina bestand gebruikt door Razor, een ASP.NET view engine die wordt gebruikt voor het genereren van webpagina's voor de webbrowser van een gebruiker; vergelijkbaar met een standaard ASP.NET-webpagina ( .ASP of .ASPX bestand), maar gebruikt een iets andere syntaxis; wordt uitgevoerd op een webserver, die de HTML genereert voor de webbrowser van de client; kan worden geprogrammeerd met syntax highlighting en intellisense codesuggesties met behulp van Microsoft Visual Studio.

Meer informatie

CSHTML-bestanden lijken op .VBHTML (Visual Basic HTML) -bestanden, maar ze gebruiken syntaxis die dichter bij de C # -taal is dan de Visual Basic-taal.

OPMERKING: Razor-aanbiedingen nieuwe templating-syntaxisbewerkingen naast die ondersteund door de standaard ASP.NET MVC standaardview-engine.

Programma's die openen CSHTML bestanden
Windows
Microsoft Visual Studio

Over CSHTML bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .cshtml is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype ASP.NET Razor Web Page beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.