Hoofd : Bestandsextensies : .sass Het dossier

.sass Bestandsextensie

Bestandstype Syntactically Awesome StyleSheets File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Web-bestanden
Formaat Text

.SASS optienummer

Een SASS-bestand is een Syntactically Awesome StyleSheets-bestand. Het bevat Sass-syntaxis, wat een uitbreiding is van cascading style sheets (CSS) die worden gebruikt om de lay-out van webpagina's op te maken.

Meer informatie

CSS kan worden gebruikt om tekststijlen, tabelgroottes, het uiterlijk van afbeeldingen en andere aspecten van een webpagina te definiëren. Sass biedt mogelijkheden die zijn gebaseerd op CSS-functionaliteit om gebruikers te helpen effectiever met hun stylesheets te werken. De Sass-taal is echter niet bedoeld als vervanging van CSS, omdat webbrowsers SASS-bestanden niet rechtstreeks kunnen interpreteren. In plaats daarvan kunnen SASS-bestanden worden gecompileerd in CSS-bestanden die vervolgens worden gebruikt om de inhoud van webpagina's te formatteren.

De Sass-taal bestaat uit twee syntaxes:

Programma's die openen SASS bestanden

Over SASS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .sass is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Syntactically Awesome StyleSheets File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.