Hoofd : Bestandsextensies : .cs Het dossier

.cs Bestandsextensie

Bestandstype1 C# Source Code File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat Text

Wat is CS file?

Een CS-bestand is een broncodebestand dat is geschreven in C # (uitgesproken als "C Sharp"), een objectgeoriënteerde programmeertaal die door Microsoft is gemaakt voor gebruik met .NET Framework. Het wordt gebruikt voor het ontwikkelen van een reeks toepassingen, van eenvoudige desktopprogramma's tot toepassingen voor gedistribueerde omgevingen.

Meer informatie

CS-bestand geopend in Adobe Dreamweaver CC 2019

CS-bestanden worden vaak bewerkt met Visual C #, een onderdeel van Microsoft Visual Studio. Maar ze kunnen ook worden bewerkt met verschillende andere broncode-editors met syntax highlighting.

U kunt zelfs CS-bestanden openen met een teksteditor gebundeld met Windows of macOS, zoals Micorosft Notepad ++ of Apple TextEdit . Bewerkers van platte tekst zijn echter geen goede opties voor het bewerken van de bestanden, omdat ze de syntaxisstructuur niet ondersteunen.

OPMERKING: Wanneer C # -programma's worden gecompileerd, kunnen ze worden uitgevoerd door de Common Language Runtime (CLR), die is opgenomen in het .NET Framework.

Programma's die openen CS bestanden
Windows
Microsoft Notepad
Adobe Dreamweaver
ES-Computing EditPlus
Richardson EditRocket
Microsoft Visual Studio
Notepad++
IC Code SharpDevelop
Microsoft Visual Studio Code
IDM UltraEdit
Linux
Richardson EditRocket
MonoDevelop
IDM UltraEdit
Macintosh
MacVim
Adobe Dreamweaver
Richardson EditRocket
IDM UltraEdit

Bestandstype2 CLEO Custom Script

Ontwikkelaar Rockstar Games
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

.CS optienummer2

Aangepast script geschreven voor CLEO 3, een scripting-engine van derden voor Grand Theft Auto: San Andreas (GTA SA); stelt spelers in staat om de mogelijkheden van het spel uit te breiden met behulp van aangepaste functies genaamd "opcodes;" kan worden gemaakt met Sanny Builder, een GTA mod-hulpprogramma.

Meer informatie

Om een CS-bestand met GTA SA te gebruiken, moet het worden opgeslagen in de map "game \ CLEO".

Programma's die openen CS bestanden

Bestandstype3 ColorSchemer Studio Color Scheme

Ontwikkelaar CHROMAom
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.CS optienummer3

Bestand gemaakt door ColorSchemer Studio, een programma dat wordt gebruikt voor het ontwikkelen van kleurenpaletten voor websites, tijdschriften, woondecoratie en andere doelmedia; slaat de kleurenschema's van de gebruiker op, die vaak complementaire kleuren bevatten die op het kleurenspectrum op elkaar zijn afgestemd.

Meer informatie

OPMERKING: CHROMAom ColorSchemer Studio is niet meer leverbaar.

Programma's die openen CS bestanden
Macintosh
CHROMAom ColorSchemer Studio

Over CS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .cs is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype ColorSchemer Studio Color Scheme beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.