Hoofd : Bestandsextensies : .cps Het dossier

.cps Bestandsextensie

Bestandstype1 The Powder Toy Save File

Ontwikkelaar hardWIRED
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

Wat is CPS file?

Een CPS-bestand bevat een opgeslagen simulatie gemaakt door The Powder Toy, een 2D-physics-spel dat wordt gebruikt voor het simuleren van deeltjes, luchtdruk, zwaartekracht en warmte. Het slaat de gegevens voor de simulatie op in een gecomprimeerde indeling en kan worden gedistribueerd naar anderen om simulaties te delen.

Meer informatie

CPS-bestand geopend in hardWIRED The Powder Toy 92.5

Met het Powder Toy kun je met verschillende stoffen spelen om de effecten van verschillende effecten te simuleren. eigendom interacties. De game wordt geleverd met een verscheidenheid aan vloeistoffen, gassen, elektronische componenten en bouwmaterialen die je kunt gebruiken om terreinen, explosieven, gebouwen en meer te bouwen. Tijdens het spelen kun je kiezen om de simulatie op te slaan, die de simulatie op dat moment zal opslaan, die later kan worden geladen.

Om een simulatie te bewaren en een CPS-bestand te maken, klik je op het bestand en het pijlpictogram in de onderste werkbalk en geef het bestand een naam.  Om een simulatie te openen die is opgeslagen in een CPS-bestand, klikt u op het bestand en het pijlpictogram aan de linkerkant van de onderste werkbalk en kiest u het CPS-bestand dat u wilt openen.

Programma's die openen CPS bestanden

Bestandstype2 Corel Photo House File

Ontwikkelaar Corel
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.CPS optienummer2

Rasterafbeeldingsbestand opgeslagen door Corel Photo House, een ouder beeldbewerkingprogramma vergelijkbaar met Corel Photo Paint; meestal gebruikt voor het wijzigen en toevoegen van effecten aan digitale foto's.

Meer informatie

OPMERKING: zowel Photo House als Photo Paint zijn vervangen door Paint Shop Pro.

Programma's die openen CPS bestanden
Windows
Corel Photo House

Bestandstype3 Captivate Styles File

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Instellingen bestanden
Formaat N/A

.CPS optienummer3

Een CPS-bestand is een stijlbestand gemaakt en gebruikt door Adobe Captivate, een eLearning-programma voor het maken van inhoud. Het bevat een stijl voor een object, dat bestaat uit visuele attributen, zoals lettertype of kleur.

Meer informatie

Met CPS-bestanden kunt u aangepaste stijlen voor objecten van het ene Captivate-project naar het andere exporteren en importeren. De applicatie wordt geleverd met vooraf gedefinieerde stijlen, maar deze kunnen worden gewijzigd. Objecten in een project nemen ook automatisch de stijlen over die in het projectthema zijn gedefinieerd, maar scripties kunnen ook worden gewijzigd.

Als u een CPS-bestand wilt exporteren, selecteert u Bewerken → Objectstijlbeheer ... en klikt u op Exporteren .. ..

Als u een CPS-bestand wilt importeren, selecteert u Bewerken → Objectstijlbeheer ... en klikt u op Importeren ....

Programma's die openen CPS bestanden
Windows
Adobe Captivate
Macintosh
Adobe Captivate

Over CPS bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .cps is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Captivate Styles File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.