Hoofd : Bestandsextensies : .arf Het dossier

.arf Bestandsextensie

Bestandstype WebEx Advanced Recording File

Ontwikkelaar WebEx Communicatons
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.ARF optienummer

Een ARF-bestand bevat een opname van een online vergadering die is gedownload van WebEx. Het wordt opgenomen met behulp van NBR (Network-Based Recording) en slaat de videogegevens, een inhoudsopgave, een deelnemerslijst en andere informatie op afzonderlijke panelen op.

Meer informatie

ARF-opnames kunnen worden geconverteerd naar Windows Media ( .WMV ) of Flash ( .SWF ) bestanden met behulp van de gratis WebEx ARF Player.

OPMERKING: ARF-bestanden zijn WebEx-opnamen gedownload door de gebruiker, terwijl .WRF bestanden WebEx-sessies zijn die rechtstreeks door de gebruiker worden opgenomen.

Programma's die openen ARF bestanden

Over ARF bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .arf is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype WebEx Advanced Recording File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.