Hoofd : Bestandsextensies : .afm Het dossier

.afm Bestandsextensie

Bestandstype1 Adobe Font Metrics File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Lettertypebestanden
Formaat N/A

Wat is AFM file?

ASCII op tekst gebaseerde lettertypeformaat ontwikkeld door Adobe; het opslaan van lettertypegegevens voor een Type 1 PostScript-bestand; bevat het hoofdontwerp van een specifiek lettertype, dat de manier bepaalt waarop elk teken van het lettertype eruitziet.

Programma's die openen AFM bestanden
Windows
Referenced by programs that use system fonts
Macintosh
Referenced by programs that use system fonts

Bestandstype2 AFF Metadata File

Ontwikkelaar Basis Technology
Categorie Schijfafbeeldingsbestanden
Formaat Binary

.AFM optienummer2

metagegevensbestand gemaakt in de Advanced Forensics Format (AFF), een bestandsindeling die wordt gebruikt om schijfimage-gegevens op te slaan voor digitaal bewijsmateriaal; slaat alleen de metadata op die werden geëxtraheerd uit een .AFF schijfkopiebestand; staat toe dat de metadata worden gescheiden van de onbewerkte schijfbeeldgegevens.

Meer informatie

AFM-bestanden verwijzen naar de AFF schijfimage data. Wanneer het wordt geopend, zoekt het ondersteuningsprogramma automatisch de schijfafbeeldingsgegevens in de afzonderlijke bestanden en laadt het dit op de juiste manier.

Programma's die openen AFM bestanden

Over AFM bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .afm is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype AFF Metadata File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.