Hoofd : Bestandsextensies : .alx Het dossier

.alx Bestandsextensie

Bestandstype1 BlackBerry Application Loader XML File

Ontwikkelaar Research In Motion
Categorie Instellingen bestanden
Formaat XML

Wat is ALX file?

Bestand gebruikt door BlackBerry Desktop Software, een programma dat wordt gebruikt voor het synchroniseren en beheren van gegevens voor mobiele apparaten van BlackBerry; bevat XML-toepassingsbeschrijvinggegevens, waaronder naam, ID, beschrijving, loaderversie, leverancier, auteursrecht, taal en bestandenset; gebruikt voor het laden van applicaties op een BlackBerry-smartphone.

Meer informatie

ALX-bestanden kunnen worden gegenereerd met behulp van BlackBerry-software of met behulp van een teksteditor.

Programma's die openen ALX bestanden
Windows
Eclipse
RIM BlackBerry Java Development Environment
Linux
Eclipse IDE for Java Developers
Eclipse
RIM BlackBerry Java Development Environment
Macintosh
Eclipse
RIM BlackBerry Java Development Environment

Bestandstype2 ActiveX Layout Control File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Web-bestanden
Formaat Text

.ALX optienummer2

Bestand gebruikt door ActiveX, een technologie die wordt gebruikt om interactieve webinhoud te maken in browsers; bevat HTML-componenten die in webpagina's worden ingevoegd; gebruikt voor typisch gekoppeld binnen HTML-code met behulp van < PARAM > tag binnen een < OBJECT > groep.

Programma's die openen ALX bestanden
Windows
Microsoft Internet Explorer
Microsoft ActiveX Control Pad

Bestandstype3 Alpha Five Library Index File

Ontwikkelaar Alpha Software
Categorie Ontwikkelaarsbestanden
Formaat N/A

.ALX optienummer3

Index gebruikt door Alpha Five, een IDE voor ontwikkelaars van webtoepassingen; gemaakt met .ADB , .ALB en .ALM bestanden als een database voor tabellen, sets en andere objecten waaruit de applicatie bestaat; bevat indexgegevens waarnaar wordt verwezen door Alpha Five om een script, bewerking, functie, instelling enz. te vinden die is opgeslagen in de datadictionary (die bestaat uit .DDD , .DDM en .DDX bestanden).

Meer informatie

ALX-bestanden worden opgeslagen als onderdeel van een algehele Alpha Five-bibliotheekdatabase voor ontwikkelaars. Ze kunnen worden hergebruikt in andere Alpha Five-toepassingen. Om een bibliotheek aan een database toe te voegen, selecteert u het tabblad "Bibliotheken" in het venster "Eigenschappen van database".

OPMERKING: in 2013 werd Alpha Five Alpha Anywhere.

Gemeenschappelijk ALX bestandsnamen

[Naam van uw database] .alx - Wanneer een database wordt gemaakt, wordt het ALX-bestand gemaakt met dezelfde naam als uw database.

Programma's die openen ALX bestanden

Over ALX bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .alx is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Alpha Five Library Index File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.