Hoofd : Bestandsextensies : .ind Het dossier

.ind Bestandsextensie

Bestandstype1 Adobe InDesign Document

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Pagina-indeling Bestanden
Formaat N/A

Wat is IND file?

Document gemaakt met InDesign, een professioneel afdruk- en digitaal lay-outprogramma; kan opgemaakte tekst, koppelingen, afbeeldingen en andere ingesloten media bevatten; ondersteunt meerdere pagina's en pagina-overgangen.

Meer informatie

InDesign-documenten maken gebruik van de bestandsextensie .INDD , maar sommige documenten kunnen alleen met de extensie ".ind" worden opgeslagen om te voldoen aan de standaard extensie van drie letters van Windows NT voor namen van namen.

Programma's die openen IND bestanden
Windows
Adobe InDesign
Macintosh
Adobe InDesign

Bestandstype2 Memory Stick Formatting File

Ontwikkelaar Sony
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

.IND optienummer2

Bestand geplaatst op een Memory Stick-mediakaart wanneer geformatteerd met een Sony-apparaat; genaamd "MEMSTICK.IND" en is gemaakt door Sony PlayStation Portable (PSP), digitale camera's van Sony en andere Sony-apparaten bij het formatteren van een Memory Stick.

Meer informatie

Sommige Sony-apparaten, zoals digitale camcorders, kunnen een extra bestand maken met de naam "MSTK_PRO.IND" voor Memory Stick Pro-mediakaarten.

Programma's die openen IND bestanden
Windows
Not meant to be opened manually

Over IND bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ind is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Memory Stick Formatting File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.