Hoofd : Bestandsextensies : .aecap Het dossier

.aecap Bestandsextensie

Bestandstype After Effects Text Template

Ontwikkelaar Adobe Systems
Categorie Videobestanden
Formaat N/A

.AECAP optienummer

Een AECAP-bestand bevat een tekstsjabloon gemaakt door After Effects, een video-programma met bewegende beelden. Het slaat een gecomprimeerd project op met alle bijbehorende elementen, waaronder een of meer tekstlagen, effecten en media. AECAP-bestanden worden meestal gebruikt voor tekstoverlays, zoals titels, lagere terts, onderschriften en ondertitels.

Meer informatie

AECAP-sjablonen worden gemaakt door After Effects voor gebruik in de videobewerkingssoftware van Premiere Pro. U kunt een AECAP-bestand in Premiere Pro importeren met de Mediabrowser-tool in Premiere Pro of door Bestand → Importeren te selecteren en de AECAP-sjabloon te kiezen. Alle bewerkingen die u aanbrengt in de tekstsjabloon in Premiere Pro worden opgeslagen in het AECAP-bestand.

Als u een AECAP-bestand in After Effects wilt exporteren, maakt u uw compositie en selecteert u Bestand → Exporteren → Compositie als tekstsjabloon of compositie → Samenstelling exporteren als tekstsjabloon. Nadat u het AECAP-bestand hebt geëxporteerd, kunt u het niet bewerken in After Effects.

U kunt een AECAP-bestand op verschillende manieren in After Effects importeren:

OPMERKING: AECAP-sjablonen zijn geïntroduceerd met de release van Adobe Creative Cloud (CC) 2017 in versies 14.0 en 14.1 van After Effects. Echter, Adobe verving al snel AECAP-sjablonen in latere versies van After Effects met .MOGRT -sjablonen. Premiere Pro ondersteunt nog steeds de AECAP-sjablonen, maar ze kunnen niet langer worden gemaakt in After Effects.

Programma's die openen AECAP bestanden

Over AECAP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .aecap is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype After Effects Text Template beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.