Hoofd : Bestandsextensies : .itlp Het dossier

.itlp Bestandsextensie

Bestandstype iTunes LP Album File

Ontwikkelaar Apple
Categorie Gegevensbestanden
Formaat Binary

.ITLP optienummer

Gebundeld albumbestand gebruikt door iTunes, een muziekwinkel-, beheer- en afspeelprogramma; bevat een DRM-vrije albumaudio evenals optionele video's, foto's en andere albuminhoud; ondersteunt 256 kbps AAC-audio en high-definition video; gebruikt voor het opslaan en afspelen van de "deluxe" versies van albums gedownload van de iTunes Music Store.

Meer informatie

ITLP-bestanden zijn eenvoudig mappen die de extensie ".itlp" gebruiken. Daarom kunt u een nieuw ITLP-bestand maken door een map te maken en deze te hernoemen met de extensie ".itlp". Voltooide ITLP-bundels kunnen HTML, CSS, JavaScript, afbeeldingen, video's, muziekbestanden en andere inhoud bevatten.

Apple biedt een standaardsjabloon voor iTunes LP-ontwikkelaars. De sjabloon bevat zeven gebruikersschermen die kunnen worden gebruikt om nieuwe albums aan te passen: Home, Song List, Lyrics, Photos, Videos, Liner Notes en Credits. Apple's TuneKit kan ook worden gebruikt voor het aanpassen van ITLP-albums.

OPMERKING: ITLP-bestanden zijn geïntroduceerd met iTunes 9. Ze zijn opgeslagen in dezelfde indeling als .ITE -bestanden.

Programma's die openen ITLP bestanden
Macintosh
Apple TuneKit

Over ITLP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .itlp is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype iTunes LP Album File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.