Software : Nuance : Nuance PDF Converter Professional

Nuance PDF Converter Professional

Versie
8
Platform
Licentie Commercial
Categorie Utility

Software Review

Hoofdfuncties

  • PDF- en XPS-bestanden converteren naar bewerkbare documenten
  • Bewerk PDF-documenten on-the-fly
  • Ondersteuning voor Microsoft Office-, Corel WordPerfect- en RTF-bestandsindelingen
  • OCR-technologie (Optical Character Recognition) en LFR-technologieën (Logical Form Recognition)
  • Cloudondersteuning voor PaperPort Anywhere, Windows Live SkyDrive, Office 365, Evernote en Dropbox
  • Conversie van enkele of batchbestanden
  • Ondersteuning voor meer dan 100 talen

Nuance PDF Converter Professional wordt gebruikt voor het bewerken van PDF-bestanden en voor het converteren naar andere bestandsindelingen. Het kan PDF's converteren naar volledig opgemaakte formulieren, spreadsheets en andere documenttypen.

PDF Converter Professional stelt gebruikers in staat tekst en afbeeldingen direct in PDF-bestanden te bewerken. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld typefouten repareren, afbeeldingen verplaatsen en vervolgens het bestand opslaan als een nieuwe PDF. Het programma bevat documentherkenningstechnologie die PDF-inhoud nauwkeurig herkent en converteert. De Optical Character Recognition (OCR) -technologie van Nuance herkent bijvoorbeeld op intelligente wijze tekst en de LFR-technologie (Logical Form Recognition) converteert PDF-formulieren naar Microsoft Word-documenten. De software kan ook tabellen, grafieken, grafische afbeeldingen en andere documentelementen herkennen en converteren.

PDF Converter Professional ondersteunt verschillende documentindelingen. Het programma kan nieuwe PDF-bestanden maken van verschillende documentindelingen. Het kan ook populaire typen kantoorbestanden maken, waaronder Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Corel WordPerfect en Rich Text Format ( .RTF ) -bestanden. Naast PDF-bestanden kan het programma ook XML Paper Specification ( .XPS ) bestanden converteren. De software kan tekst uit meer dan 100 talen converteren en ondersteunt meertalige documenten.

PDF Converter Professional is een solide programma voor thuis- en zakelijke gebruikers die PDF-bestanden willen converteren en bewerken. Hiermee kunnen gebruikers de inhoud van PDF-bestanden bewerken en PDF's opslaan in andere populaire indelingen voor kantoorindelingen. Hoewel niet zo nuttig als Adobe Acrobat, is Nuance PDF Converter Professional een geschikt programma voor het bewerken van PDF-bestanden.

Bijgewerkt: 8 april 2014

▶ Primaire bestandsextensie

.pdf – Portable Document Format File

▶ Andere bestandsextensies gebruikt Nuance PDF Converter Professional 8

Ondersteunde bestandstypes
.XLSX Microsoft Excel Open XML Spreadsheet
.DOC Microsoft Word Document
.WPD WordPerfect Document
.PPTX PowerPoint Open XML Presentation
.DOCX Microsoft Word Open XML Document
.XPS XML Paper Specification File
.PPT PowerPoint Presentation
.RTF Rich Text Format File
.XLS Excel Spreadsheet
Extra gerelateerde bestandsindelingen