Software : Nuance : Nuance PaperPort

Nuance PaperPort

Versie
14
Platform
Licentie Commercial

Software Review

Hoofdfuncties

  • Papieren documenten omzetten in doorzoekbare PDF-bestanden
  • Sla documenten veilig op in de cloud met PaperPort Anywhere
  • Optical Character Recognition (OCR) -technologie
  • Organisatie van documenten en zoekmogelijkheden
  • Scannerverbeteringstechnologie (SET)
  • Scannereigenschappen opslaan

Nuance PaperPort is een Windows-documentbeheerprogramma dat wordt gebruikt voor het scannen, organiseren en doorzoeken van documenten. Met PaperPort kunnen gebruikers papier verwijderen en belangrijke documenten opslaan in een elektronisch formaat. De software bevat nu PaperPort Anywhere, een cloudservice voor het veilig opslaan van documenten via internet.

PaperPort kan doorzoekbare .PDF -documenten van papieren exemplaren maken. Door de gepatenteerde Optical Character Recognition (OCR) -technologie van Nuance te gebruiken, kan PaperPort een gescande afbeelding importeren, de tekst op intelligente wijze herkennen en een nieuw document genereren met de resulterende tekst. Hiermee kunnen gebruikers digitale kopieën van papieren documenten importeren en doorzoeken, zoals brieven, schoolopdrachten, belastingformulieren, juridische documenten, ontvangstbewijzen en facturen. PaperPort omvat PaperPort Anywhere, een cloudservice voor het veilig opslaan van gescande documenten via internet. De service integreert rechtstreeks met PaperPort en stelt gebruikers in staat om hun documenten overal te bekijken. PaperPort biedt ook iPhone-, iPad- en Android-ondersteuning voor het bekijken van documenten in de cloud.

De PaperPort-werkruimte biedt meerdere perspectieven, waaronder een navigatiefunctie voor het bekijken en bladeren van documenten. Met het scanperspectief kunnen gebruikers scaninstellingen aanpassen en documentafbeeldingen maken, die worden opgeslagen als .MAX -bestanden. De software ondersteunt vele soorten scanners, zoals all-in-one printers, mobiele scanners en desktop-scanners. Met PaperPort kunnen gebruikers profielinstellingen voor elke scanner opslaan, zodat de consistentie tussen scans wordt gegarandeerd. Gebruikers kunnen ook opties voor Scanner Enhancement Technology (SET) opslaan, waardoor documenten worden rechtgetrokken, bijgesneden, geroteerd en verbeterd voor een optimale kwaliteit.

Nuance PaperPort helpt thuiskantoren en kleine bedrijven hun papieren documenten consolideren en organiseren. Het helpt gebruikers om papierruzie te verminderen, kosten te verlagen en belangrijke informatie sneller te vinden. Hoewel er verschillende manieren zijn waarop een gebruiker ervoor kan kiezen papierloos te gaan, maakt Nuance PaperPort het proces soepeler.

Bijgewerkt: 8 april 2014

▶ Primaire bestandsextensie

.max – PaperPort Scanned Document

▶ Andere bestandsextensies gebruikt Nuance PaperPort 14

Ondersteunde bestandstypes
.MAX OmniPage Scanned Document
.GIF Graphical Interchange Format File
.BMP Bitmap Image File
.PDF Portable Document Format File
.JPG JPEG Image
.TIF Tagged Image File
Extra gerelateerde bestandsindelingen
.TIFF Tagged Image File Format
.DCX Zsoft Multi-Page Paintbrush File
.HTM Hypertext Markup Language File
.HTML Hypertext Markup Language File
.JPE JPEG Image
.PTN PaperPort Thumbnail File
.JPEG JPEG Image
.XML XML File