Software : Mariner Software : Mariner MacGourmet Deluxe

Mariner MacGourmet Deluxe

Versie
(vanaf 2016-06-20)
4
Platform
Licentie Commercial

Software Review

Hoofdfuncties

  • Maak uw eigen recepten, importeer recepten of haal recepten op internet
  • Maak kooknotities en maak een boodschappenlijst met ingrediënten
  • Analyse van de voedingswaarde van uw recepten
  • Plan een hele week recepten en synchroniseer ze met de OS X Agenda-app
  • Deel uw recepten met uw blog, Facebook of Twitter

Mariner-software MacGourmet Deluxe is een digitale applicatie voor receptenbeheer. Met dit programma kunt u uw nieuwe en oude recepten beheren, ingrediëntenlijsten maken, uw favoriete recepten markeren en uw favoriete maaltijden delen.

Met MacGourmet Deluxe kunt u uw eigen recepten maken, recepten krijgen van uw favoriete culinaire gerechten websites of importrecepten. U kunt kooknotities opnemen om aan uw recept te voldoen en een lijst maken van alle ingrediënten die u nodig hebt en deze afdrukken voor uw reis naar de winkel. MacGourmet Deluxe biedt ook gespecialiseerde bankbiljetten voor bier, wijn en kaas. Als je echt van een bepaald recept houdt, kun je het opslaan als favoriet. U kunt slimme lijsten maken die recepten sorteren op basis van aangepaste regels, zoals ingrediënten, keuken, moeilijkheidsgraad en benodigde apparatuur. De applicatie stelt u ook in staat om de voedingswaarde van uw recepten en diners voor een hele week te analyseren en ze te synchroniseren met uw OS X Calendar-app.

MacGourmet Deluxe biedt handige mogelijkheden voor delen, omdat u uw favoriete recepten kunt publiceren op uw blog, Facebook of Twitter. Je kunt ze ook opslaan in de cloudopslag van MacGourmet, waarmee je ze kunt openen vanaf verschillende apparaten, waaronder je iPhone of iPad, met behulp van de Gourmet Mobile-app.

MacGourmet Deluxe is ontworpen voor fijnproevers die digitaal willen gaan. Met de software kunt u recepten maken en importeren of rechtstreeks van culinaire websites halen. De applicatie wordt ook geleverd met handige functies, zoals slimme lijsten, ondersteuning voor kooknotities, voedingsinformatie en sociaal delen. Als u graag kookt en uw recepten beter wilt indelen, is Mariner Software MacGourmet Deluxe een handig hulpmiddel om toe te voegen aan uw keuken.

Bijgewerkt: 20 juni 2016

▶ Primaire bestandsextensie

.mgourmet4 – MacGourmet Deluxe 4 Document

▶ Andere bestandsextensies gebruikt Mariner MacGourmet Deluxe 4

Ondersteunde bestandstypes
.MCMAC MasterCook Mac Document
.MGOURMET3 MacGourmet Deluxe 3 Document
.MGSPOT MacGourmet Spotlight MetaData File
.MMF Meal-Master Recipe File
.MGOURMET MacGourmet Deluxe Document
.MGTHEME MacGourmet Theme File
.MGDATABASE MacGourmet Deluxe Database File
.MGO MacGourmet Recipe File
Extra gerelateerde bestandsindelingen

Bijgewerkt: 13 oktober 2016