Software : IMSI : IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Landscape Pro for Windows

IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Landscape Pro for Windows

Versie
2019
Platform
Licentie Commercial

Software Review

Hoofdfuncties

  • Ontwerp verschillende elementen van je huis van de vloerindeling naar het landschap
  • Importeer DXF- en DWG-tekeningen in uw ontwerp
  • Navigeren met de gebruiksvriendelijke interface met tabbladen
  • Leer van het behulpzame trainingscentrum

IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Landscape is een professionele applicatie waarmee gebruikers 2D / 3D-lay-outs voor thuis en landschap kunnen ontwerpen. Het is verkrijgbaar in Deluxe en Pro-versies, waarbij de Pro-versie meer functies biedt maar meer kost dan de Deluxe-versie. IMSI ontwikkelt ook een OS X-versie van de software.

TurboFloorPlan 3D Home & Met Landschap kunt u de fundering, de vloer, de elektrische installatie, de loodgieterij, het dak, de HVAC, het dek, het landschap, de details en de aankleding van uw huis ontwerpen. U kunt elementen, zoals funderingsbalken, verlichtingsarmaturen, stopcontacten, ramen, luchtkanalen, trappen en badkuipen, van elke categorie naar uw ontwerp slepen en neerzetten. Je kunt ook schakelen tussen verschillende weergaven van je huis, afhankelijk van of je een 2D-blauwdruk, 3D-weergave, 3D-vensterweergave, hoogteweergave en RealModel-weergave wilt.

TurboFloorPlan 3D Home & Landscape gebruikt het PRO-bestand om uw huisontwerp op te slaan en u kunt DXF- en DWG-bestanden importeren en Punch! 3D-objecten in uw ontwerp. U kunt het ook exporteren naar de indelingen DXF en DWG. Als je vastloopt in je ontwerpproces of in de war bent door een bepaalde functie, biedt het programma een diepgaand trainingscentrum om je te begeleiden.

TurboFloorPlan 3D Home & Landschap is ontworpen voor professionele en beginnende gebruikers. Het biedt professionele kwaliteiten maar is nog steeds vriendelijk genoeg voor beginners. Deze functies maken IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Liggend, een van de betere hulpmiddelen voor het ontwerpen van ontwerpen voor Windows-gebruikers.

Bijgewerkt: 17 oktober 2018

▶ Primaire bestandsextensie

.pro – TurboFloorPlan 3D Design File

▶ Andere bestandsextensies gebruikt IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Landscape Pro for Windows 2019

Ondersteunde bestandstypes
.DXF Drawing Exchange Format File
Extra gerelateerde bestandsindelingen