Software : IMSI : IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Landscape Pro for Mac

IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Landscape Pro for Mac

Versie
17
Platform
Licentie Commercial

Software Review

Hoofdfuncties

  • Ontwerp verschillende elementen van je huis van de vloerindeling naar het landschap
  • Importeer DXF- en DWG-tekeningen in uw ontwerp
  • Leer van het behulpzame trainingscentrum
  • Navigeren met de gebruiksvriendelijke interface met tabbladen

IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Landscape is een toepassing voor thuisontwerp die wordt gebruikt om 2D / 3D-lay-outs voor thuis en landschap te maken. Het is verkrijgbaar in Deluxe en Pro-versies, waarbij de Pro-versie meer functies biedt maar meer kost dan de Deluxe-versie. IMSI ontwikkelt ook een Windows-versie van de software.

TurboFloorPlan 3D Home & Landscape heeft een interface met tabbladen die bestaat uit de tabbladen Fundering, Vloer, Elektrisch, Loodgieterij, Dak, HVAC, Liggend, Liggend, Gedetailleerd en Framing. Elk tabblad biedt een reeks elementen die uniek is voor elke categorie en biedt u de mogelijkheid om de elementen in uw ontwerp te bekijken die alleen betrekking hebben op het specifieke tabblad. Wanneer u een element selecteert, zoals funderingspier, stopcontact, deur, luchtkanaal of hek, kunt u dit in uw ontwerp invoegen.

TurboFloorPlan 3D Home & Landscape gebruikt het PRO-bestand om uw huisontwerp op te slaan en u kunt het naar de indelingen DXF en DWG exporteren. U kunt ook DXF- en DWG-bestanden in uw ontwerp importeren, samen met Punch! 3D-objecten. Het programma beschikt ook over een handig trainingscentrum dat je door het ontwerpproces leidt.

TurboFloorPlan 3D Home & Landschap wordt vaak gebruikt door professionals voor het ontwerpen van een huiseigendom, maar is vriendelijk genoeg voor beginnende gebruikers die net in het ontwerpproces stappen. De software kan worden gebruikt om elk element van een huis te ontwerpen, van de fundering tot het sanitair tot het dak en het landschap. IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Landschap biedt een ongecompliceerde ervaring waarmee u kunt genieten van het proces om uw droomhuis te ontwerpen.

Bijgewerkt: 10 maart 2016

▶ Primaire bestandsextensie

.pro – TurboFloorPlan 3D Design File

▶ Andere bestandsextensies gebruikt IMSI TurboFloorPlan 3D Home & Landscape Pro for Mac 17

Ondersteunde bestandstypes
.DXF Drawing Exchange Format File
Extra gerelateerde bestandsindelingen