Software : Google : Google Earth

Google Earth

Versie
(vanaf 2016-03-23)
7
Platforms
Licentie Freeware
Categorie Scientific

Software Review

Hoofdfuncties

  • Bekijk de aarde en het zonnestelsel vanuit verschillende perspectieven
  • Vlieg rond 3D-steden en visualiseer GPS-tracks
  • Ervaar historische beelden, oceaandieptes, Hubble-telescoopafbeeldingen en meer
  • Zoek een demografische doelgroep in een specifiek gebied
  • Bereken afstanden met Google Earth-meetinstrumenten
  • Afbeeldingen met een hoge resolutie afdrukken

Google Earth is een applicatie die wordt gebruikt om satellietbeelden, terreinen, kaarten, 3D-gebouwen, oceanen en andere melkwegstelsels te bekijken. Het is beschikbaar om te downloaden als Google Earth of Google Earth Pro, dat geavanceerde bedrijfshulpmiddelen biedt.

De toepassing stelt u in staat de planeet vanuit verschillende perspectieven te bekijken, van de ruimte tot het straatniveau. U kunt de aardrijkskunde van de aarde verkennen, rond 3D-steden vliegen en GPS-routes visualiseren. Google Earth biedt ook een bibliotheek met rondleidingen, video's en afbeeldingen om u te helpen historische veranderingen, effecten van klimaatverandering en meer te ervaren.

Enkele van de geavanceerde zakelijke functies van de Pro-versie zijn de mogelijkheid om gegevenslagen te gebruiken om een doelgroep te vinden, vectorafbeeldingsbestanden te importeren om GIS-gegevens in kaart te brengen en om adressen in kaart te brengen met behulp van de spreadsheetimporteur van de app. Je kunt ook afstanden en gebieden berekenen met de meetinstrumenten van het programma en afbeeldingen met een hoge resolutie afdrukken vanuit de applicatie.

Als je ooit nieuwsgierig bent geweest naar onze planeet en zijn geografie, heb je waarschijnlijk al gebruik gemaakt van Google Earth. De applicatie stelt je in staat om de aarde op vele spectaculaire manieren te bekijken en geeft je tools om meer over zijn inwoners te ontdekken. Google Earth blijkt een leuke ervaring te zijn voor nieuwsgierige aardbewoners, terwijl het praktische praktische hulpmiddelen biedt om de demografie van een bepaald gebied beter te begrijpen.

Bijgewerkt: 23 maart 2016

>

▶ Primaire bestandsextensie

.eta – Google Earth Placemark File

▶ Andere bestandsextensies gebruikt Google Earth 7

Ondersteunde bestandstypes
.KMZ Google Earth Placemark File
.GPX GPS Exchange File
.KML Keyhole Markup Language File
Extra gerelateerde bestandsindelingen

Bijgewerkt: 13 oktober 2016