Software : Corel : Corel AfterShot Pro

Corel AfterShot Pro

Versie
3
Platforms
Licentie Commercial
Categorie Graphics

Software Review

Hoofdfuncties

  • Ondersteunt populaire RAW-indelingen zoals CR2, ARW en DNG
  • biedt een verscheidenheid aan professionele bewerkingstools
  • Sta plug-ins toe voor meer functionaliteit
  • Hiermee kunnen duizenden afbeeldingen in batch worden verwerkt

Corel AfterShot Pro is een platformonafhankelijke foto-editor gebaseerd op Bibble, die Corel heeft overgenomen en getransformeerd naar AfterShot Pro. Het biedt ondersteuning voor populaire afbeeldingsindelingen, een eenvoudige lay-out voor fotobeheer en een verscheidenheid aan bewerkingstools.

De toepassing ondersteunt verschillende populaire bestandsindelingen voor afbeeldingen en camera's, waaronder JPEG, CR2, ARW, 3FR, DNG en NEF. AfterShot Pro biedt een verscheidenheid aan professionele hulpmiddelen voor het bewerken van uw afbeeldingen. U kunt lenscorrecties uitvoeren, onvolkomenheden verwijderen, uw foto's met watermerken beschermen en promoten en hoogtepunten in uw foto's herstellen om meer detail en toon te krijgen. Als het programma niet over een mogelijkheid beschikt, kunt u met AfterShot Pro de functionaliteit uitbreiden via plug-ins. U kunt gratis plug-ins of plug-ins zoeken en installeren die worden gedeeld in de AfterShot-community. U kunt ook uw eigen plug-in maken en deze met de community delen.

De editor biedt functies voor batchverwerking met besturingselementen en presets waarmee u snel duizenden foto's kunt bewerken. Wanneer u klaar bent met bewerken, kunt u het naar verschillende indelingen exporteren, waaronder TIFF, waar u het rechtstreeks naar Adobe Photoshop kunt exporteren. Wat betreft de bruikbaarheid van de AfterShot Pro hoeft u zich geen zorgen te maken dat u overweldigd raakt door de interface. De toepassing heeft een eenvoudige lay-out voor het beheren van uw foto's, waar u uw afbeeldingen op één plek kunt ordenen en bekijken zonder uw foto's te hoeven importeren, omdat het een mapweergave biedt om naar de locatie van uw foto's te gaan.

AfterShot Pro is ontworpen voor informele en professionele fotografen voor het bewerken van hun afbeeldingen. Het biedt ondersteuning voor verschillende populaire afbeeldingsformaten en een aantal leuke bewerkingstools. De applicatie is het meest aantrekkelijk voor gebruikers die op zoek zijn naar een alternatief voor Adobe Lightroom en het cloud-abonnementplatform omdat het beschikbaar is als een eenmalige aankoop en beschikt over een werkstroomprestatie die tot 4x sneller is dan Lightroom. Het is ook een van de enige professionele foto-editors die is ontwikkeld als native applicatie voor Linux-gebruikers. Corel AfterShot Pro is een kwaliteitsafbeeldingseditor die zowel informele als professionele gebruikers zal aanspreken met zijn eenvoudig te gebruiken interface en ondersteuning voor RAW-indelingen en bewerkingstools.

Bijgewerkt: 21 maart , 2018

▶ Primaire bestandsextensie

.jpeg – JPEG Image

▶ Andere bestandsextensies gebruikt Corel AfterShot Pro 3

Ondersteunde bestandstypes
.SRF Sony RAW Image
.ARW Sony Digital Camera Image
.X3F SIGMA X3F Camera RAW File
.ORF Olympus RAW File
.CR2 Canon Raw Image File
.DNG Digital Negative Image File
.DCR Kodak RAW Image File
.PEF Pentax Electronic File
.MEF Mamiya RAW Image
.3FR Hasselblad 3F RAW Image
.K25 Kodak K25 Image
.KDC Kodak Photo-Enhancer File
.MOS Leaf Camera RAW File
.AFZPLUG AfterShot Pro Plugin Archive
.JPG JPEG Image
.CRW Canon Raw CIFF Image File
.ERF Epson RAW File
.RW2 Panasonic RAW Image
.RAF Fuji RAW Image File
.SR2 Sony RAW Image
.NEF Nikon Electronic Format RAW Image
.NRW Nikon Raw Image File
Extra gerelateerde bestandsindelingen