Software : AVG : AVG Internet Security

AVG Internet Security

Versie
(vanaf 2017-04-06)
Unlimited
Platform
Licentie Commercial
Categorie Utility

Software Review

Hoofdfuncties

  • Real-time scannen op malware
  • Geavanceerde firewall om hackers buiten te houden
  • Browserbeveiliging tegen gevaarlijke websites
  • Ouderdashboard voor het beheren van toegankelijke inhoud

AVG Internet Security is een Windows-programma dat wordt gebruikt ter bescherming tegen beveiligingsrisico's. Het wordt geleverd met een verscheidenheid aan functies om te beschermen tegen vele soorten malware, waaronder virussen, ransomware, Trojaanse paarden, spyware en rootkits.

Internet Security scant uw computer in realtime op malware en gebruikt AI om te detecteren Malwaremonsters die nog niet zijn geïdentificeerd door het AVG ThreatLabs-team. De software beschikt over een geavanceerde firewall om hackers buiten te houden, directe analyse van verdacht gedrag van actieve applicaties en een vernietigde bestanden voor het veilig verwijderen van gevoelige bestanden.

Internetbeveiliging beschermt uw computer tijdens het browsen, winkelen, en online bankieren. Het helpt u gevaarlijke websites te vermijden door geklikte links te scannen op bedreigingen, gevaarlijke e-mailbijlagen en spam te blokkeren en scans te scannen op applicaties die mogelijk zonder uw medeweten zijn gedownload. Het programma biedt een dashboard voor het beheren van toegankelijke inhoud op verschillende apparaten, wat handig is voor ouders. Internet Security bevat ook de WiFi Guard-tool om u te beschermen tegen kwaadwillende hotspots die kunnen worden gebruikt door hackers.

AVG's internetbeveiliging biedt kunstmatige intelligentie voor het identificeren van realtime bedreigingen, een geavanceerde firewall en ouderlijke beveiligingsmogelijkheden . Het is een goede keuze voor het beschermen van pc's thuis.

Bijgewerkt: 6 april 2017

▶ Primaire bestandsextensie

.ctf – AVG Update Control File

▶ Andere bestandsextensies gebruikt AVG Internet Security Unlimited

Ondersteunde bestandstypes
Extra gerelateerde bestandsindelingen

Bijgewerkt: 13 oktober 2016