Software : Apple : Apple iAd Producer

Apple iAd Producer

Versie
5
Platform
Licentie Freeware

Software Review

Hoofdfuncties

  • Maak rijke media-inhoud met animaties, afbeeldingen en video's
  • Codeer met HTML, CSS en JavaScript
  • Bouw vanaf nul of voorgebouwde sjablonen
  • Ontwerp voor schermafmetingen van verschillende iOS-apparaten
  • Werk binnen een eenvoudige interface

Apple iAd Producer is een hulpmiddel voor het ontwerpen en ontwikkelen van interactieve advertenties voor iOS-apps zonder programmeren. De advertenties worden vervolgens verspreid via het iAd mobiele advertentieplatform dat wordt gebruikt door iOS-apps. Het programma kan ook worden gebruikt om iBooks Author-widgets te maken.

iAD Producer stelt u in staat rich media-inhoud te maken, inclusief animaties, afbeeldingen en video, terwijl u HTML, CSS en JavaScript gebruikt. Bij het maken van inhoud kunt u helemaal opnieuw beginnen of een van de vooraf gemaakte sjablonen voor spandoeken, splash-pagina's of menus gebruiken. U kunt er ook voor kiezen om vooraf gebouwde galerijen, kaarten, carrousels en video toe te voegen aan uw inhoud. Als de toepassing een bepaalde functie niet ondersteunt, kunt u uw eigen plug-ins schrijven om de benodigde functionaliteit aan uw project toe te voegen.

U kunt inhoud maken voor verschillende schermformaten, of het nu een Retina-iPhone of iPad is display. De iAd Producer-interface is eenvoudig maar intuïtief. Het bestaat uit een enkel venster met het hoofdscherm dat de stroom van uw inhoud en zijbalken toont waarmee u activa, objecten, acties en lagen kunt kiezen.

Hoewel het iAd-platform niet zo populair is als Google's AdMob advertentieservice, kunt u nog steeds gemakkelijk media-rijke iAds distribueren naar iOS-apps. Apple iAd Producer helpt u bij het maken van interactieve inhoud, omdat het een krachtige tool is die nuttige functies biedt en een eenvoudige interface voor het ontwerpen en ontwikkelen van iAds- en iBook-widgets.

Bijgewerkt: 15 februari 2016

▶ Primaire bestandsextensie

.iadproj – iAd Producer Project

▶ Andere bestandsextensies gebruikt Apple iAd Producer 5

Ondersteunde bestandstypes
.IADPAGE iAd Producer Plugin Page Template
.IADACTION iAd Producer Plugin Action Template
.IADSTYLE iAd Producer Plugin Style Template
.IADPLUG iAd Producer Plugin
.IADCOMPONENT iAd Producer Plugin Component File
.IADCLASS iAd Producer Plugin Class Description File
.JPG JPEG Image
.STPROJ iAd Producer Project
Extra gerelateerde bestandsindelingen
.JPEG JPEG Image