Hoofd : Bestandsextensies : .zzzzz Het dossier

.zzzzz Bestandsextensie

Bestandstype Ransomware Encrypted File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Gecodeerde bestanden
Formaat N/A

.ZZZZZ optienummer

Een ZZZZZ-bestand is een bestand versleuteld door Locky ransomware, een virus dat wordt gebruikt door cybercriminelen. Het bevat het persoonlijke bestand van een gebruiker, zoals een .TXT of .PNG bestand, versleuteld met AES-265 en RSA-methoden. ZZZZZ-bestanden werden populair in 2016.

Meer informatie

Het Locky-virus is zeer gevaarlijke malware. Het wordt gewoonlijk ransomware genoemd, waarbij het doel van het virus is om uw bestanden te laten gijzelen en u dwingen de dader te betalen (via bitcoin) om uw bestanden te ontgrendelen. Het virus is een Trojaans paard dat wordt verspreid via spam-e-mail met geïnfecteerde bijlagen of kwaadaardige links. Zodra het virus uw computer beïnvloedt, begint het uw bestanden te versleutelen, te hernoemen en te coderen. Het virus genereert dan een .TXT losgeldbrief die u informeert over de overname en wat u moet doen om uw bestanden te herstellen.

Er is momenteel geen programma beschikbaar om uw bestanden effectief te herstellen. Als u een back-up van uw bestanden maakt, kunt u een volledig systeemherstel uitvoeren. Anders is de enige bekende manier om uw geïnfecteerde bestanden te decoderen, de dader te betalen voor de privésleutel en het programma te ontsleutelen.

Gemeenschappelijk ZZZZZ bestandsnamen

[8_random_characters] - [4_random_characters] - [4_random_characters] - [4_random_characters] - [12_random_characters] .zzzzz - De naamgevingsmethode van ZZZZZ-bestanden.

Programma's die openen ZZZZZ bestanden
Windows
None available

Over ZZZZZ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .zzzzz is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Ransomware Encrypted File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.