Hoofd : Bestandsextensies : .zzz Het dossier

.zzz Bestandsextensie

Bestandstype1 CCleaner Securely Deleted File

Ontwikkelaar Piriform
Categorie Misc-bestanden
Formaat N/A

Wat is ZZZ file?

Bestand gemaakt door CCleaner, een hulpprogramma dat wordt gebruikt voor het optimaliseren van computers door ongebruikte programma's en bestanden te verwijderen; slaat een verwijderd bestand op dat veilig is gewist, waardoor een betere beveiliging mogelijk is omdat de oorspronkelijke bestandsnaam niet meer bestaat; gebruikt de bestandsnaam ZZZZZZZZ.ZZZ.

Programma's die openen ZZZ bestanden

Bestandstype2 Black & White Game Data File

Ontwikkelaar Lionhead Studios
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

.ZZZ optienummer2

Gegevensbestand gebruikt door Black and White, een strategiespel vrijgegeven door Lionhead Studios in 2001, waar spelers optreden als goden en dorpen en wezens beheren; slaat verschillende soorten gegevens op voor het spel.

Meer informatie

ZZZ-bestanden gebruiken namen die hun gegevens aan een ander bestandstype koppelen. Bijvoorbeeld, "\ Data \ Citadel \ engine \ movement_l3d.zzz" is gekoppeld aan het .L3D bestandstype.

OPMERKING: Lionhead Studios Black & Wit is niet meer leverbaar.

Programma's die openen ZZZ bestanden

Over ZZZ bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .zzz is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Black & White Game Data File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.