Hoofd : Bestandsextensies : .zw Het dossier

.zw Bestandsextensie

Bestandstype1 Zooper Widget Template

Ontwikkelaar MYCOLORSCREEN
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat Zip

Wat is ZW file?

Gecomprimeerd .ZIP archief gemaakt en gebruikt door Zooper Widget Pro, een Android-app die wordt gebruikt om aangepaste Android-widgets te maken; slaat een sjabloon op met alle bronnen van de widget, zoals bitmaps en lettertypen.

Meer informatie

Wanneer u een sjabloon opslaat, wordt het ZW-bestand opgeslagen in de map "ZooperWidget" op de SD-kaart, samen met een .PNG schermafbeelding van uw widget. U kunt de sjabloon delen door deze in de map "ZooperWidget" op de SD-kaart van het apparaat van de ontvanger te plaatsen.

OPMERKING: de gratis versie van Zooper Widget kan het ZW-bestand niet openen, alleen de Zooper Widget Pro kan open het ZW-bestand.

Programma's die openen ZW bestanden

Bestandstype2 Chinese Text File

Ontwikkelaar N/A
Categorie Tekstbestanden
Formaat N/A

.ZW optienummer2

Tekstdocument met Chinese karakters; maakt gebruik van ASCII / Chinese Character Encoding; vergelijkbaar met een .HZ -bestand, maar gebruikt een andere coderingsstijl; ook bekend als een HXWZ-bestand.

Meer informatie

Het ZW-formaat werd voornamelijk gebruikt voor het verzenden van Chinese tekst via terminalcommunicatieprogramma's. Omdat de meeste besturingssystemen nu meerdere talen ondersteunen, worden ZW-bestanden niet vaak gebruikt.

Programma's die openen ZW bestanden
Windows
NJStar
XingXing
HZ
Linux
HZ
Macintosh
HZ
SubTitle
HanziTerm

Over ZW bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .zw is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Chinese Text File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.