Hoofd : Bestandsextensies : .zvpl Het dossier

.zvpl Bestandsextensie

Bestandstype Visual Paradigm License File

Ontwikkelaar Visual Paradigm
Categorie Misc-bestanden
Formaat Binary

.ZVPL optienummer

Softwarelicentiebestand gebruikt door de Visual Paradigm Suite, een reeks diagram- en documentatietoepassingen; slaat registratie-informatie op voor een of meer programma's; stelt gebruikers in staat om proefversies en gekochte versies van de software te activeren.

Meer informatie

ZVPL-bestanden zijn beschikbaar via Visual Paradigm via een e-mailbijlage of via de koppeling voor het downloaden van websites in de e-mail met de registratiereactie. Nadat u het bestand hebt ontvangen, gebruikt u het tijdens het installatieproces wanneer het installatieprogramma om het licentiebestand vraagt.

Programma's die openen ZVPL bestanden

Over ZVPL bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .zvpl is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Visual Paradigm License File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.