Hoofd : Bestandsextensies : .zvi Het dossier

.zvi Bestandsextensie

Bestandstype Zeiss Vision Image

Ontwikkelaar Carl Zeiss
Categorie Rasterafbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.ZVI optienummer

Een ZVI-bestand is een afbeelding die is opgeslagen in het Zeiss Vision Image (ZVI) -formaat. Het bevat een beeld met hoge resolutie vastgelegd door een Zeiss-microscoop die ondersteuning biedt voor maximaal 3x16 bit kleuren en 16 bit monochroom. ZVI-bestanden bevatten ook metadata, zoals camera- en microscoopinstellingen.

Meer informatie

ZVI-bestanden worden gemaakt door AxioVision, een programma dat wordt gebruikt om afbeeldingen van een Zeiss-microscoop vast te leggen. Met de software kunt u niet alleen afbeeldingen vastleggen, maar ook de eigenschappen van structuren van verschillende materialen analyseren. U kunt ook ZVI-afbeeldingen exporteren naar JPG-, TIF-, TGA-, PNG-, AVI-, MOV-, CMP-, J2K- en BMP-bestanden. AxioVision wordt voornamelijk gebruikt in de wetenschappelijke wereld door metallurgen.

Programma's die openen ZVI bestanden

Over ZVI bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .zvi is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Zeiss Vision Image beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.