Hoofd : Bestandsextensies : .zs7 Het dossier

.zs7 Bestandsextensie

Bestandstype ZSNES Slot 7 Saved State File

Ontwikkelaar ZSNES
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

.ZS7 optienummer

Staatsbestand opslaan aangemaakt door ZSNES, een SNES-emulatorprogramma voor pc's; bevat een geëmuleerde momentopname van de opslagstatus van de voortgang van het spel; kan worden gebruikt om de status op elk gewenst moment tijdens het spelen te behouden.

Meer informatie

ZSNES biedt tal van save-toestanden van 0 tot 99 (bestandsextensies .ZS0 , .ZS1 , .ZS2 , enzovoort). Als u de opslagstatuslocatie wilt wijzigen, gebruikt u de optie "Pickstatus" onder het menu "Game" of drukt u op de "F3" -toets en gebruikt u de pijltjestoetsen.

OPMERKING: een ZSNES-opslagstatus is anders dan een in-game save-status. Een game mag een gebruiker alleen toestaat om de status op specifieke mijlpalen van het spel te bewaren, terwijl ZSNES save-staten op elk moment tijdens het spelen van het spel kunnen worden gemaakt.

Programma's die openen ZS7 bestanden
Windows
ZSNES
Linux
ZSNES
Macintosh
ZSNES

Over ZS7 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .zs7 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype ZSNES Slot 7 Saved State File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.