Hoofd : Bestandsextensies : .zs1 Het dossier

.zs1 Bestandsextensie

Bestandstype ZSNES Slot 1 Saved State File

Ontwikkelaar ZSNES
Categorie Spelbestanden
Formaat Binary

.ZS1 optienummer

Bestand opgeslagen door ZSNES, een computer-gebaseerde SNES-emulator; slaat een opgeslagen momentopname van een spel op die op een ander tijdstip kan worden geladen; gebruikt om de voortgang van het spel op te slaan en te laden.

Meer informatie

ZSNES biedt tal van opslagstaten van 0 tot 99 (bestandsextensies .ZS0 , ZS1, .ZS2 , enzovoort). Ze kunnen worden opgeslagen met behulp van de optie "Staat opslaan" onder het menu "Game".

OPMERKING: ZSNES-opslagstaten zijn anders dan in de game opgeslagen toestanden. ZSNES save states kunnen op elk moment tijdens het spelen worden gemaakt, terwijl in-game save-states meestal worden bepaald door de voortgang binnen het spel.

Programma's die openen ZS1 bestanden
Windows
ZSNES
Linux
ZSNES
Macintosh
ZSNES

Over ZS1 bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .zs1 is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype ZSNES Slot 1 Saved State File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.