Hoofd : Bestandsextensies : .zap Het dossier

.zap Bestandsextensie

Bestandstype1 Zero Administration Package File

Ontwikkelaar Microsoft
Categorie Instellingen bestanden
Formaat Text

Wat is ZAP file?

Windows-toepassingsimplementatiebestand vaak gebruikt in zakelijke omgevingen om niet-MSI ( .MSI bestanden) programma's te publiceren voor gebruikers; bevat platte tekst en specificeert de naam van het programma, het uit te voeren programmabestand, het versienummer, de uitgever en andere optionele informatie; staat toe dat .EXE programma's aan gebruikers worden gepubliceerd wanneer er geen MSI-installatieprogramma beschikbaar is; een 'Zero Administration Package' (ZAP) genoemd omdat programma's kunnen worden gebruikt voor gebruikers zonder beheerdersbevoegdheden te gebruiken op lokale computers.

Meer informatie

ZAP-toepassingen worden in Windows geïmplementeerd met behulp van een Group Policy Object (GPO), een toegangsbeheerobject dat toegang tot bepaalde bestanden en programma's toestaat. Gebruikers voor wie de beheerder toegang heeft verleend, kunnen de door ZAP gepubliceerde applicaties lokaal op hun computers gebruiken. Voor toegestane gebruikers worden de toepassingen weergegeven in de lijst Software van de gebruiker. Groepsbeleidsbeheer is opgenomen als onderdeel van de Windows Server-software.

U kunt ZAP-bestanden maken en bewerken met elke teksteditor. U kunt bijvoorbeeld een bestand met platte tekst ( .TXT ) maken in Microsoft Kladblok en de bestandsextensie wijzigen in ".zap" wanneer deze is voltooid.

OPMERKING: ZAP-bestanden hebben beperkingen die traditionele MSI-installatieprogramma's niet bevatten . ZAP-bestanden kunnen bijvoorbeeld geen verhoogde rechten aannemen voor het installeren van een toepassing.

Programma's die openen ZAP bestanden

Bestandstype2 ZoneAlarm Pro Data File

Ontwikkelaar Check Point Software Technologies
Categorie Gegevensbestanden
Formaat N/A

.ZAP optienummer2

Gegevensbestand gebruikt door Zone Alarm-hulpprogramma's; Beveiligingsinformatie en instellingen bevat waarnaar in het programma wordt verwezen; algemene ZAP-bestanden zijn alert.zap, email.zap, filter.zap, firewall.zap, programs.zap en security.zap.

Meer informatie

OPMERKING: Zone Labs is nu onderdeel van Check Point Software Technologies Ltd. Zone Alarm Pro-software is nu beschikbaar in meerdere edities, waaronder ZoneAlarm Pro Firewall, ZoneAlarm Antivirus en ZoneAlarm Internet Security Suite.

Programma's die openen ZAP bestanden
Windows
ZoneAlarm Antivirus
Check Point ZoneAlarm Internet Security Suite
ZoneAlarm Pro Firewall

Bestandstype3 FileWrangler Archive

Ontwikkelaar CursorArts
Categorie Gecomprimeerde bestanden
Formaat N/A

.ZAP optienummer3

Bestand gecomprimeerd of gecodeerd door FileWrangler, een bestandsbeheerprogramma voor Windows; kan worden gebruikt om groepen bestanden te hernoemen of opnieuw te benoemen, bestanden te comprimeren en uit te breiden, .CAB archieven te bekijken en uit te pakken, grote bestanden over meerdere schijven te splitsen en bestanden op een harde schijf te zoeken.

Programma's die openen ZAP bestanden
Windows
CursorArts FileWrangler

Over ZAP bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .zap is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype FileWrangler Archive beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.