Hoofd : Bestandsextensies : .yog Het dossier

.yog Bestandsextensie

Bestandstype Outerra Captured Video File

Ontwikkelaar Outerra
Categorie Videobestanden
Formaat Binary

.YOG optienummer

Videobestand vastgelegd door Outerra, een 3D-planetaire engine die wordt gebruikt voor het maken van ruimte- en grondsimulaties; bevat video die is vastgelegd met een Outerra-programma; slaat de video op in een YCoCg-indeling (met de naam "yog" door de Outerra-ontwikkelaar).

Meer informatie

Je kunt YOG-bestanden naar .AVI bestanden converteren met de YOG-converter van Outerra, die is gebaseerd op FFmpeg en een YOG-conversieplug-in bevat. Een .BAT -script genaamd conv.bat converteert de video naar .AVI en een ander script met de naam conv4edit.bat converteert de video naar het MJPEG-formaat voor videobewerking beeld voor beeld.

Programma's die openen YOG bestanden

Over YOG bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .yog is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype Outerra Captured Video File beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.