Hoofd : Bestandsextensies : .ydr Het dossier

.ydr Bestandsextensie

Bestandstype1 Yu-Gi-Oh! Power of Chaos Replay File

Ontwikkelaar Konami
Categorie Spelbestanden
Formaat N/A

Wat is YDR file?

Opnemen van een duel van "Yu-Gi-Oh! Power of Chaos" dat op een later tijdstip kan worden afgespeeld; kan worden gered door een van de drie Power of Chaos-games: Yugi the Destiny, Kaiba the Revenge en Joey the Passion.

Meer informatie

Yu-Gi-Oh! is een kaarthandelsspel voor Windows ontwikkeld door Konami.

Programma's die openen YDR bestanden
Windows
Konami Yu-Gi-Oh! Power of Chaos

Bestandstype2 YouiDraw Drawing Project

Ontwikkelaar Youidraw
Categorie Vector afbeeldingsbestanden
Formaat N/A

.YDR optienummer2

Een YDR-bestand bevat een tekening gemaakt door YouiDraw Drawing, een online vectortekenprogramma. Het wordt opgeslagen in een eigen indeling die informatie over de tekening opslaat, zoals laageigenschappen, tekst, vormen, patronen, afbeeldingen en pen-, potlood- en penseelstreken.

Meer informatie

YDR-bestand geopend in YouiDraw-tekening

U kunt een YDR-bestand maken in YouiDraw-tekening door Bestand → Downloaden naar lokale schijf te selecteren. De tekening wordt vervolgens opgeslagen in het YDR-bestand en gedownload door de webbrowser.

U kunt YDR-bestanden openen in YouiDraw-tekening door Bestand → Openen van lokale schijf te selecteren. U kunt YDR-bestanden opslaan door Bestand → Opslaan of Opslaan als te selecteren.

OPMERKING: YouiDraw biedt drie ontwerpgerelateerde webapps, waaronder Drawing, Logo Creator en Painter.

Programma's die openen YDR bestanden

Over YDR bestanden

Ons doel is om u te helpen begrijpen wat het bestand met de extensie * .ydr is verantwoordelijk voor en hoe het te openen.

Het bestandstype YouiDraw Drawing Project beschrijvingen van programma's voor Mac, Windows, Linux, Android en iOS die op deze pagina worden vermeld, werden afzonderlijk onderzocht en geverifieerd met de opdracht FileExt. We streven naar 100% nauwkeurigheid en publiceren alleen informatie over de bestandsindelingen die we hebben getest en getest.